Leuke links

Lalunacare

La Luna Care, voor zorg en hulpverlening, maatschappelijk werk, 24-uurs zorg, terminale en palliatieve zorg, verpleging, welzijn, detox, begeleiding, ontspanning en schoonheid…
website: www.lalunacare.nl

z.one concept

z.one concept is in 1999 gestart in de Italiaanse professionele kappersmarkt, die bekend staat als één van de moeilijkste en meest concurrerende van Europa. Binnen enkele jaren heeft z.one concept verbazingwekkende resultaten geboekt en het merk wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”.
website: https://www.zoneconcept.nl

Amely Beauty salon & Brow bar is een hippe beautyspot waar je op afspraak terecht kunt. Voor een touch up van je wenkbrauwen of een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling.
website: http://browsbyamely.nl

LOOKS FOR TALL

LOOKS FOR TALL is gevestigd in de stad Groningen. We verkopen kleding voor zowel lange vrouwen als lange mannen. Tevens hebben we schoenen in grote maten (t/m 46 voor vrouwen en t/m 52 voor mannen).
We hebben een groot en divers assortiment broeken en jeans in lengtematen 36, 38 en 40 inch. Naast broeken, heeft LOOKS FOR TALL o.a. jassen, blouses, overhemden, vesten, colberts, shirts, tops, jurken en rokken.
website: www.looksfortall.nl

Borduur Kado

Bij Borduur Kado vind u een breed assortiment kraamcadeaus en kraammanden geborduurd / bedrukt met naam. Daarnaast verkopen we veel geborduurde huwelijksgeschenken, jubileum geschenken, verjaardagscadeaus, bedankcadeautjes, cadeaus voor het halen van een diploma en cadeautjes voor de feestdagen zoals (kerstcadeaus, schoencadeautjes voor sinterklaas, romantische cadeaus voor Valentijnsdag, persoonlijke cadeaus voor Moederdag en Vaderdag). Voor bedrijven, verenigingen en clubs verkopen we diverse relatiegeschenken / promotiemateriaal met bedrijfslogo.

Kortom heeft u iets te vieren en zoekt u een persoonlijk en uniek kado dan bent u bij ons aan het juiste adres.
website: www.borduurkado.nl

Jan Henk de Groot

Jan Henk de Groot, een veel gewaardeerde Gronings en Engelstalige zanger en liedjes­schrijver met gitaar/zang en violist/zang.
website: janhenkdegroot.nl

DJ Tonny Kuipers

DJ Tonny Kuipers is bekend met alle soorten muziek waarmee hij iedereen op een feest naar de zin kan maken. Inzetbaar voor: verjaardags­party’s, Bruiloften, personeels­feesten, thema feesten enz…
website: tonnykuipers.tk