logo Janet's Haarstyle
 
home
Over mij
Producten
Prijslijst
Leuke links
Fotogalerij
Contact
 
Facebook  Twitter
Leuke links


La Luna Care
La Luna Care, voor zorg en hulpverlening, maatschappelijk werk, 24-uurs zorg, terminale en palliatieve zorg, verpleging, welzijn, detox, begeleiding, ontspanning en schoonheid...
website: www.lalunacare.nlAffinage
Affinage is een internationaal haarverzorgings­merk dat in 1996 is opgericht in de UK. Affinage is destijds begonnen met een lijn voor permanente haarkleuren maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk met een zeer complete haar­verzorgings-, styling- en finishing­lijn van een hoge kwaliteit en veel flair.
website: www.affinage.comNioxin
Het nummer 1 door stylisten aanbevolen merk voor de behandeling van dunner wordend haar in de VS. Het specialistische NIOXIN product­assortiment van haar- en hoofd­huid­producten is bewezen effectief in het zorgen voor dikker, voller uitziend haar.
website: nioxin.comLange Dame
Boetiek voor de lange meiden en dames met broeklengte 36 en 38+ en voor mensen die van kunst en curiosa houden van goede kwaliteit. Tevens exposities en styling­avonden. We verkopen ook ecogifts.
website: www.langedame.nlbaby & kadoshop Mitch
Zoekt u een leuk en origineel kraamkado zoals babymuts, badcape, geboortebeer, knuffel­doekjes, badjas enz. geborduurd met naam of bent u op zoek naar een huwelijks­geschenk, kerst­cadeau, verjaardags­cadeau (Abraham / Sarah) of jubileum geschenk dan bent u bij ons op het goede adres. We borduren persoonlijke cadeau­artikelen met naam of eigen gemaakte tekst.

Daarnaast borduren we relatie­geschenken, kleding, caps enz met logo voor bedrijven, verenigingen en clubs. Of het nu gaat om 1 of 1000 stuks alles is mogelijk en bespreek­baar. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.babyborduurkado.nlJan Henk de Groot
Jan Henk de Groot, een veel gewaardeerde Gronings en Engelstalige zanger en liedjes­schrijver met gitaar/zang en violist/zang.
website: janhenkdegroot.nlTonny Kuipers
DJ Tonny Kuipers is bekend met alle soorten muziek waarmee hij iedereen op een feest naar de zin kan maken. Inzetbaar voor: verjaardags­party's, Bruiloften, personeels­feesten, thema feesten enz...
website: tonnykuipers.tk


  KvK nummer: 01158974
Copyright © 2018 Janet's Haarstyle
.