Wie zijn wij

Janet

Hoi allemaal! Welkom hier op de site.
Even kort over wie ik ben:

Janet
41 jaar
Moeder van een tweeling van 14 jaar.
Ondernemer
Vrolijk/levensgenieter
Perfectionist
Houdt van lekker eten.
Denker.
Stuitert af en toe
Humor
Houdt van mensen
Geniet.
Koffie

En ondertussen 25 jaar werkzaam als kapster.
Opgeleid bij Kroeze in Hoogezand toen naar de stad vertrokken waar ik eerst een aantal jaren werkzaam was bij Fred Olthoff aan de Korreweg en later bij Gerrie de boer in Beijum.

1 juli 2009 deed ik mijn eerste stap binnen de deuren van de KVK en mocht ik mijzelf op papier ondernemer noemen. Een spannende stap met veel dromen en doelen.

Ik begon eerst als ambulant kapster en dit deed ik tot 2012 in Hoogezand en omstreken.

01-12-2012 kon ik een mooi plekje huren binnen La Luna Care zorg en welzijn aan de Kerkstraat in Hoogezand. Een knus plekje met 2 stoelen en een mooie samenwerking begon. Ik werkte daar 3 à 4 dagen in de salon. Daarnaast bleef ik ambulant werken voor mensen die mobiel beperkt zijn. Alleen kwam er dit jaar een volgende mooie stap. La luna Care ging verhuizen naar het medisch centrum en ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe grotere locatie met eigen uitstraling.

Nog steeds werken we met regelmaat samen aan leuke opdrachten (meidenavonden in het jongerencentrum Amovement feestjes/bruidjes) en knippen we cliënten ambulant die niet naar de salon kunnen komen.

Tevens is er regelmatig een gezellige samenwerking met Amely Beauty salon & Brow bar en doen we ook leuke opdrachten zoals bruidsarrangementen,ladynights kledingbank Maxima etc.

Een mooi plekje heb ik gevonden. Sinds sept ‘18 zitten we aan de hoofdstraat 102 in Hoogezand. Een fantastische plek met 5 stoelen en 2 fijne collega’s: Céline en Anne.

Op de woensdagochtend werken we nog steeds ambulant op afspraak.

Vanaf mijn eerste stap die ik binnen zette bij de KvK op 01-07-2009 zijn er zoveel meer mooie ervaringen en stappen geweest. Ik hoop dat er nog vele mogen komen en met net zoveel passie als de laatste jaren!

Een ding heb ik geleerd de laatste jaren.
Leef je droom!

Tot snel in onze gezellige salon!
De koffie en thee staan klaar!

Groetjes Janet


Céline

Hoi, mijn naam is Céline 21 jaar en werk zo’n 4.5 jaar bij Janet. Ik ben er begonnen als stagiaire en later als allround kapster. Ik ben er vanaf mei een paar maanden uit geweest en iets anders gedaan maar kwam erachter dat mijn passie toch in het kappersvak zit. Sinds nov ‘18 ben ik weer terug in de salon.. Heerlijk! En fijn dat ik terug kon komen op mijn vertrouwde plekje. Hoop jullie snel allemaal weer te zien!
Liefs Céline


Anne

Hoi! Ik ben Anne, 19 jaar
Ik heb een niveau 2 Kapper diploma, maar op dit moment leer ik verder en volg ik een 2-jarige opleiding Allround Kapper. Ik loop stage bij Janet op dinsdag en vrijdag en ik werk daarnaast ook op zaterdag. Dit doe ik met heel veel plezier en gezelligheid. Ik hoop u in onze mooie en gezellige salon te mogen ontvangen!
Tot dan !